Mister-Mississippi-en-Blaudzun-Bolwerk-Sneek (Mobile)Om maar met de deur in huis te vallen.. Ik weet nu, tijdens het typen maar ook toen ik het nummer voor het eerste hoorde, dat geen enkel nummer relaxter kán klinken, maakt niet uit of het ’s ochtends of ’s avonds is.
–    ’s Ochtends omdat je dan uitermate relaxed wakker kan worden met de heerlijke stem van Maxime Berlag en de fijne, rustige muzikale klanken
–    ’s Avonds omdat ik dan bedenk (niet mogelijk) dat je heerlijk lang kan cruisen met het raam open, lekkere temperatuur en zo’n fijn briesje.. Misschien wel de hele nacht door!

Mister And Mississippi is een band dat ontstaan is op de Herman Brood Academie. Begin 2013 hebben ze een album uitgebracht en hebben ze een enorme groei doorgemaakt. Het nummer ‘Northern Sky’ is waarschijnlijk wel hun bekendste nummer (én Megahit!) en daarmee zijn ze ook doorgebroken. Daarbij hebben ze ook in 2013 een 3FM award gewonnen voor De Beste Nieuwkomer.
Nu in 2015 zijn ze dus met een nummer nummer. Net zo melancholisch, krachtig alswel gevoelig, folky maar ook catchy nummer. Ik kijk uit naar de hele plaat, dat kan niet anders dan weer een pareltje worden!

Luister hier naar het nummer: Mister And Mississippi – Meet Me At The Lighthouse.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in