Op een
gegeven moment bedacht ik me, misschien is het ook wel leuk en interessant om over mijn eigen ULTIMATE Song te gaan vertellen. Eigenlijk was dit ook niet zo moeilijk voor mezelf om eerlijk te zijn, ondanks de vele muziek die ik luister en liefheb. Ik moet bekennen, vroeger had ik echt een hele andere ULTIMATE Song, dit was: Eminem – The Way I Am. Maar die is resoluut aan de kant geschoven voor:

Kyteman – Sorry. Dát is mijn ULTIMATE Song. Vanaf het eerste moment dat ik dit nummer hoorde.. Verdwenen mijn gedachten ergens naar een plek en die gedachten kwam pas terug toen Sorry afgelopen was. En het maakt niet uit waar, wanneer of hoe vaak ik dit nummer hoor, het pakt me, neemt me mee en zal me eigenlijk nooit meer loslaten.
Ik ben ondertussen bij een aantal concerten geweest van Kyteman (HipHop Orkest/Orchestra) maar kan me nog goed iets herinneren over een concert. Dat was op Solar en ik had iedereen van de groep overtuigd om met mij mee te gaan. Echter, het concert begon iets later en sommigen gingen naar andere plekken. Maar gelukkig bleven er een paar en die zijn vanaf toen ook helemaal into Kyteman. Het is een beleving, een avontuur en een genot. Binnenkort ga ik naar The Jam Sessions. Dat zal letterlijk een UNIEKE belevenis worden.
Echter… Mijn ULTIMATE Song zal blijven bestaan. Ik heb gekozen voor de uitvoering op Lowlands. Die belichting en extra dimensie vanuit het orkest en het koor geeft iets extra’s. Kyteman – Sorry.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in