Puurheid

Kleine primeur dit! Heel erg tof dus. Willemijn May is de naam en ze is eigenlijk helemaal geen nieuwe naam hoor, ze draait toch al een tijdje mee in de muziekwereld ondanks haar nog steeds jonge leeftijd! Willemijn van der Neut, haar echte naam, heeft in 2014 al haar eerste single uitgebracht en ondertussen zijn we zo ontzettend veel verder. Ze is een sterke songwriter en natuurlijk zangeres die ondertussen ook veel samenwerkingen heeft gehad in de dancewereld. Dat randje hoor je ook terug in haar eigen nummers maar het is wel heel mooi omlijst met bijvoorbeeld een akoestische gitaar. ‘Just Me’ is de opvolger van ’the less i know the better’ welke ze afgelopen oktober had gedropt. En soms is het beter om zelf niets meer te zeggen maar puur uit te gaan van haar eigen beschrijving, want dat het een goede track is, dat is wel duidelijk. Naast die boodschap.

Het nummer gaat over zowel Willemijn zelf, als over iedereen die soms een stukje van zichzelf verbergt. ‘De eerste regels van de song kwamen op een dag, vlak nadat ik wakker werd in me op. De tekst en melodie kwamen zo natuurlijk tot me, omdat het gevoel natuurlijk was en is. Ik denk dat we soms allemaal een beetje bang zijn om onszelf in volledigheid te zijn en te laten zien. Ik ben niet altijd bewust onzeker, maar onbewust ben ik altijd bezig met wat andere mensen van me denken, of ze me leuk vinden en wat als dat niet zo is? Met deze song wil ik een gevoel met je delen. Het gevoel van bang zijn om jezelf helemaal te laten zien, want dat maakt je ook meer kwetsbaar, maar toch een sterk verlangen hebben om los te laten en helemaal jezelf te zijn, gewoon jij met al jouw perfecte imperfecties.’

Ready? Inclusief prachtige clip!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in