Indrukwekkend

Vaak spreekt de muziek voor zich en dat is nu helemaal zo. Kleine introductie maar verder gewoon luisteren gaan. Deze samenwerking tussen Joep Beving, een ontzettend goede pianist/componist en S10, een talentvolle alternative/pop zangeres (die naar het Songfestival gaat!) is niet voor niets ontstaan. Dit komt vanwege het feit dat de manager van Joep, Mark Brounen, de diagnose kanker heeft gekregen en dus erg genoeg moest gaan nadenken over muziek voor bij zijn afscheid. Hij heeft meteen een stichting opgericht, deleven.nu. Naast het streamen van dit nummer, is het ook mogelijk om items te kunnen kopen via een veiling. Dit kan tot 26 januari. Het is de bedoeling om hiermee geld in te zamelen om onderzoek naar immuuntherapie te kunnen steunen, een behandeling die nu alleen onverzekerd in het buitenland kan plaatsvinden.

Mark Brounen zelf: “De remake van S10 en Joep zorgt ervoor dat je weer met veel aandacht naar de mooie woorden van Sef kunt luisteren. Ik hoop dat mensen de track net zo mooi en waardevol vinden als wij. Hopelijk kunnen we daarnaast via Stichting De Leven snel het onderzoek naar immuuntherapie in het Antoni van Leeuwenhoek starten. Dan hoeven in de toekomst mensen hiervoor niet naar het buitenland en zelf geld voor de behandeling in te zamelen. Daar is de leven in die gevallen vaak te kort voor”.

Indrukwekkend dat hij dit allemaal doet wetende dat het eigenlijk allemaal juist voor anderen zal zijn, dat hij juist anderen hiermee zal helpen. Om te vechten tegen deze ziekte, tegen deze kanker maar vóór het onderzoek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in