Longlost (Mobile)
Longlost @ MusicMachine.

In het kader van: 1 jarig bestaan van www.camielmusic.com zal ik de hele week, 7 dagen lang elke dag enkele berichten posten op mijn site en soms alleen een clipje op mijn Facebook. Het kan steeds verschillen wát erop zal komen. We starten zoals elke maandag met de Pick Of The Week:

Tijdens het Dvers festival in Sittard is het zo dat talentvolle bandjes in Sittard zich kunnen showen wat hun kwaliteiten zijn.
Een bandje dat mij enorm heeft overtuigd is een Belgisch bandje, Longlost genaamd. Ze komen uit Hoeselt, vlakbij Maastricht.

 

Wat voor muziek ze maken? Tja, dat is een hele goede vraag. Het is veel bij elkaar maar dat allemaal samen maakt het wel speciaal en enorm te gek! Het is in ieder geval enorm alternatief te noemen. Dan is het rustig, dan zang met een stemvervormer, dan knalt het enorm. Soms best knap dat er zoveel geluid uit een driemans formatie kan komen!!

Het is in ieder geval wel iets dat je gehoord en misschien gezien moet hebben voordat iemand het snapt of hoort. Natuurlijk, het is best flink aanpoten en het is niet niks maar als je m hebt dan heb je m ook enorm goed! Dat was die avond ook goed te merken. Ik stond met Rino (eigenaar MusicMachine) te luisteren en daarbij nog twee anderen en na afloop stond het helemaal vol. Dat geeft misschien wel de kracht weer, het is muziek dat je moet beleven en niet anders!

Helaas hebben ze nog geen EP uitgebracht of iets.. Na even gemaild te hebben met ze konden ze me vertellen dat ze tussen hun optredens nummers aan het opnemen zijn en zodoende ook in het eerste kwart van 2015 een mini album/EP zullen gaan uitbrengen. Mocht dit zover zijn zal ik sowieso iedereen op de hoogte houden!

Dus voor nu ook niet echt een clipje of iets maar een site waar drie nummers opstaan oftewel mijn Pick Of The (JUBILEUM)Week: Longlost, 3 nummers. ENJOY!

Longlost (2) (Mobile)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in