Jaaahaaa! And now something completley different!!

Orgaanklap was vorig jaar in Music Machine te Sittard tijdens de Popronde, compleet gekkewerk!
Geniaal en enorm van de gekke eigenlijk. Uiteindelijk in een onderbroekje optreden, niks is te gek!
IK vind ze hilarisch en hopelijk jullie ook. Niet alleen de teksten zijn lollig (over een DJ: Jouw taak is plaatje draaien, arrogante lul, arrogante lul ) of enorm vulgair (want mijn hand zit altijd strakker dan je kut…) maar de clips zijn ook gewoonweg te gek! Mocht je meer willen zien, denk dan bijvoorbeeld aan: Gunshow, Ik Mis Je of  Druppel In Mij

Het liedje dat ik nu gekozen heb is vooral de clip een genialiteit maar ook de tekst is tof. Heel erg lachen gedaan moet ik zeggen.

Al nieuwsgierig? Mooi zo. Klikken op die link!!!

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in