paceshifters-cvr-0814 (Mobile)

[row class=”row-fluid”]
[col class=”span6″]

Ik heb deze groep op Pinkpop dit jaar gemist en na het luisteren van meer liedjes baal ik daar eigenlijk wel van. Waarschijnlijk zal dit wel tegelijkertijd zijn geweest met iets dat íets bekender was/is maar dan nog… Jammer!
Paceshifters is een bandje uit Nederland en bestaat al sinds 2008! Sindsdien hebben ze zeker niet stil gezeten maar zijn ze ook (nog) niet gekomen waar ze wilden zijn. Er zijn reeds twee CD’s uitgebracht, in 2010 en in 2012.

Maarrrrrr… [/col]
[col class=”span6″]Toch zijn ze dit jaar iets bekender geworden.. In april een lekker nummer uitgebracht, in juni zelfs op Pinkpop gestaan én bij 3FM Serious Talent geworden. Alles in een sneltreinvaart!
Een dikke week geleden hebben ze hun derde album uitgebracht, Breach, en hier staat onder meer het nummer Cross Your Mind op. Een lekker nummer dat klopt aan alle kanten. Lekker gitaarwerk, de drums die een goed ritme hebben en de zang is eigen. Daarbij hebben ze een leuk clipje gemaakt om dit allemaal te ondersteunen.
Oftewel de conclusie: als ze ergens optreden in de buurt (ze hebben nu een tournee), ga kijken en laat je verrassen![/col]
[/row]

Paceshifters – Cross Your Mind.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in