pharrel-girl-album-coverWow. Vorig jaar was het al het jaar van Pharrel. Alles wat hij aanraakte (bij betrokken was), was een gegarandeerde hit. Kijkende naar Blurred Lines, Get Lucky en natuurlijk Happy. Maar nu heeft hij zijn eigen werk af en dus een CD klaar. Deze CD is magistraal.

Ik val meteen met de deur in huis. Het minste nummer van de hele CD vind ik Happy. Het zal wel ermee te maken hebben dat dit nummer grijs gedraaid is maar ook blanco luisterend is het gewoon niet het goede, sterke, geniale wat de rest van de CD brengt. De nieuwe single, Marilyn Monroe is een joekel van een plaat maar dan zijn er ook nog eens samenwerkingen met twee wereld artiesten, Justin Timberlake op het nummer Brand New en Alicia Keys tijdens Know Who You Are. Het zijn nummers die bij Pharrel passen maar ook enorm bij Justin en Alicia, ze maken elkaar dus sterker.

Ook nummers zoals Hunter, It Girl en Ghust Of Wind vind ik persoonlijk liedjes die meteen in je kop blijven hangen, zo slim gemaakt allemaal!
Maar mijn persoonlijke favoriet van de CD is: Lost Queen en dan voornamelijk het eerste gedeelte van de 7 minuten. Geinige tekst, beat alsof je op een eilandje zit en je kan meteen meedoen.
Ondertussen heb je wel gemerkt dat ik de hele CD grandioos vind en dus ook écht oprecht een aanrader voor iedereen!!!
Hier dus mijn favo nummer: Pharrel – Lost Queen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in