rondéGoeiedag zeg!!! Ik zet normale nieuwe nummers bij mij recensies omdat ik dat gewoon daar thuis vind horen. Maar no way bij dit pareltje. Dit is 100% een MUST LISTEN. Ook nog met hoofdletters ja!

Na even te googlen kwam ik er ook nog achter dat vorige week heeeeel veel informatie heb gemist over dit Nederlandse bandje! Uitgeroepen tot 3FM Serious Talent én ook bij DWDD geweest. Lekker hoor.
Toen ik aan het luisteren was naar het onderstaande fragmentje, had ik wel gezien dat dit live was maar was het eigenlijk ook weer vergeten. Ik was ondertussen wat dingen aan het typen maar dit lukte niet omdat ik dus zo’n geniaal nummer op had staan. Dus ik klik weer erop, zie ik dat het LIVE is… Nou, ik was nog meer verkocht dan enkele secondes ervoor!

Rondé bestaat uit vijf jonge muzikanten en hebben hun wieg op de Herman Brood Academie staan. Ondanks hun vele verschillende achtergronden hadden ze een klik en is dit ontstaan. Wat heerlijk zeg.
Ze touren nu ook rond met de Popronde naar alle uithoeken van Nederland om toch ietwat bekender te worden en meer ervaring op te doen. Hopelijk kan ik ze snel ergens aanschouwen want het maakt me meer en meer nieuwsgierig!

Luister hier, ik zeg het nogmaals, een LIVE uitvoering van hun pas uitgebrachte nummer: Rondé – Run.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in