Zo waar t vruiger.
Zo waar t vruiger.

De vastelaovend komt er weer aan!!! Heerlijk. Natuurlijk is het seizoen al een tijdje bezig met onder andere een aantal zittingen, feesten en de kinderoptocht is al geweest. Echter, de dagen van het feestgedruis komen eraan en het begint donderdag/vandaag! Persoonlijk kan ik niet wachten om me heerlijk te mengen in het festijn en genieten van alle dagen.
Zeker omdat mijn beste vriend Maikel Prins is geworden van Zitterd. Prins Maikel I. Al jaren heb ik hem gezegd, jij wordt ooit eens Prins en zie nu, hij is zelfs Jubileumprins van de Marotte in Zitterd! Mooier kan het niet worden. Ik ben blij voor hem en zie hem ook geweldig genieten van alle activiteiten die hij meemaakt en al deze momenten zullen voor het leven bij hem op het netvlies blijven staan. Prachtig.
Natuurlijk is dit ook voor mij ook speciaal allemaal. Ik sta zo dichtbij! Het opbrengen van Maikel in de schouwburg, de speciale feestavond in de sporthal, de komende dagen in de stad en natuurlijk de Grote Optocht, waar ik met enkele handballers mee op de wagen mag, het is allemaal uniek! Maar om toch even te zeggen, natuurlijk draait het niet om mij maar volledig om Maikel.

En zo is t noe
En zo is t noe

Ich bin greutsj om ein hele gouwe vrundj van häöm te zeen en greutsj om de vastelaovend van zo kort bie mit Prins Maikel I te kènne viere.
Daoróm keis ich ein leidje van Kartoesj, Veer Höbbe De Prins In De Sjtroat mer dan de variant: Veer Höbbe De Prins In De Kup want dat is toch zien kaffee. Wae wit, kriege veer ut toch zo gereigeld dat dae teks euveral wird gezonge es det leidje gesjpeeld wird!

Geneit van de vastelaovend leif luuj!!
Kartoesj – Veer Höbbe De Prins In De Sjtroat.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in