Even nog een SUPER post voor de Vastelaovend. Er zijn afgelopen dagen uit het niks drie geweldige nieuwe nummers uitgebracht van werkelijk drie wereldbands. Coldplay, Snow Patrol en Triggerfinger. Ik zal ze kort gaan beschrijven.

ColdplayColdplay – Midnight: Als je krijgt te horen dat Coldplay een nieuw nummer heeft, dan is het toch overal in de wereld een gejuich omdat het een band is met allure. Steeds is wel de verrassing wat voor een nummer dit zal zijn. Eerlijk is eerlijk, dit nummer IS een verrassing! Het is niet Coldplay dat je gewend bent maar dat maakt het alleen maar interessanter. Het is donker, mysterieus, anders! Meer kan ik er niet over zeggen, het enige dat ik dan nog zeg is: luister ernaar! Coldplay – Midnight.

snow-patrolSnow Patrol – I Won’t Let You Go: Het is een tijdje stil geweest rondom Snow Patrol. Dit had te maken met alle projecten van leadsinger Gary Lightbuddy, hij heeft liedjes geschreven voor andere artiesten en in Tired Pony gezeten. Maar, nu zijn ze terug met een nummer dat geschreven is voor een film namelijk, Divergent, een thriller. Het is echt weer Snow Patrol en ze stellen ons echt niet teleur!! Super. Hier ook, luister luister luister! Snow Patrol – I Won’t Let You Go.

 

 
triggerfingerTriggerfinger – Perfect Match: Jaaaaa! Triggerfinger is terug! Niet met een geniale cover maar met hun eigen, knallende, scheurende sound. Onze Belgische rockers brengen hun nieuwe single uit dat komt te staan op de nieuwe CD die By Absence Of The Sun gaat heten. Vanaf 26 maart gaan ze touren en ik raad iedereen aan om hen te gaan bekijken en beluisteren! Ze maken er altijd wat van, stellen nooit teleur. Ik heb maar één puntje van kritiek op dit nummer.. Het is gewoonweg te kort…! Check het zelf: Triggerfinger – Perfect Match.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in