AfterparteesPersoonlijk had ik nog even zin om de zaterdag te beginnen met een plaat dat wel energiek genoeg is en met gitaren! Dat deze gasten ook nog uit Limburg komen, door Timur getipt worden als Geluid van 2015 in Nederland én dan ook nog door mij genoemd worden is allemaal mooi lijkt me.

Het zijn de AFTERPARTEES, komende uit Horst. Vijf gasten die weten hoe ze goede klanken moeten produceren. Ze noemen zelf hun genr: Garagepop, powerpop, pop en joekskapel. Van die humor hou ik enorm. Het heeft ook wel iets weg van Britpop en daar dan iets harder sausje overheen. Het klinkt heel natuurlijk, alsof je het al jaren kent. Zonder dat het verveeld! Dat is toch knap.
Zeker een belofte voor komend jaar, ondanks dat ik ze toch al ietwat langer ken.
Luisterennnnnnn: AFTERPARTEES – Girls Like You.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in