Deze week heb ik een heerlijke plaat uitgekozen! Echt om de maandag in te knallen.
Ik had het nummer al eens gehoord op 3voor12 maar had verder geen idee wie het was. Tot het moment dat ik afgelopen week op dit keer de site van 3voor12 de hele CD hoorde en dit was dus Birth Of Joy.  Ik kan nu gaan vertellen over de gehele CD (die retestrak is) maar ik wil het beperken tot dit nummer!
Het is het geluid van oude, heerlijke, knallende psychedelische rock. Het heeft iets weg van de sound van The Doors en Pink Floyd. Maar daarbij wil ik ook wat dichterbij kijken en dat is namelijk DeWolff. Het is geweldig om te luisteren!!

Ik geniet er enorm van en door zijn ze mijn Pick Of The Week.

Birth Of Joy – The Soundbirthofjoy

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in