Kerst3Niet 1, niet 2 maar welgeteld 3 kerstnummers als Pick Of The Week!
Whhhoooooeeeeehhhooooooeeeeee!
Het begin van de week, kerst komt eraan, dat schreeuwt om nummers waarvan je helemaal in de stemming komt.
Daarom heb ik ook gekozen voor drie nummers die eigenlijk helemaal nieuw zijn maar ook klassiekers kunnen worden.
Luister en geniet. Kom in de stemming en heb een geweldige kerst! Waarschijnlijk geen witte kerst maar dat moeten we zelf maar visualiseren, toch?!

1. Alain & Dane Clark – Going Back For Christmas.
Alain Clark had al eerder een enorme hit met zijn vader en heeft nu een kerstnummer gemaakt met hem. Echt iets dat in elk huis gedraaid kan worden en gewoonweg klopt. Het is puur, het is eerlijk en het is eigen. Het zit verder mooi muzikaal in elkaar. Je voelt de warmte en eerlijkheid als je dit nummer hoort!!

DSC_0979 (Mobile)

2. Gary Fomdeck – I’ll Be There This Christmas.
Gary Fomdeck, dé nieuwe ontdekking! Het is gewoon fucking Gerard Ekdom met een enorme grap. Wel ook een prachtig nummer hoor. Hij houdt enorm van kerst en was eigenlijk de uitgemolken nummers zat. Vandaar dat hij nu eigenlijk alles in een grote blender heeft gegooid en zie hier: een kneiter van een hit!!

garyfom

3. Sam Smith – Have Yourself A Merry Little Christmas.
Nou, Sam Smith maakt een nummer groot door heel klein te blijven! Het is heel toepasselijk in deze tijd van het jaar ondanks dat we de warmte niet heel erg nodig hebben.. Misschien juist meer een andere warmte, de warmte om elkaar overal en altijd te steunen. Goede en/of slechte tijden! Gewoon luisteren en genieten. Puur dit!

samsmith

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in