street (Mobile)Om maar meteen met de deur in huis te vallen: wat een heerlijk weekend.
Afgelopen weekend, tijdens het Solar weekend, ben ik met een groep vrienden naar Zürich gevlogen om daar de Streetparade mee te maken. Maar er was natuurlijk veel meer.
Vrijdagochtend, 7uur, ging de vlucht vanaf Düsseldorf. 45 minuten later stonden we al in Zwitserland! Na even met de trein en de tram te hebben gereist, waren we in onze ‘humble stumble’ van JP (nogmaals thanks!)!! Hij had ook nog een geniaal ontbijt geregeld met alles erop en eraan: croissantjes, champagne, jus d’orange, eitje… Ga maar door! Na dit te hebben genuttigd, gingen we richting het park van Zürich.
Het was een Nationale feestdag in Zwitserland maar hiervan was niet al teveel te merken daar. Genoeg ruimte waar we vele uren hebben kunnen pinten, voetballen, zwemmen en BBQ’en. De zon scheen volop dus het was écht een vakantiegevoel.
Na dit allemaal was het even relaxen en terug naar het appartement, vervolgens naar een te gek café/bar. Deze plek, Rimini, is overdag een mannenbad. Dit houdt in dat er dan alleen maar mannen mogen zwemmen. ’s Avonds echter mag iedereen er komen en genieten van eten & drinken.

street2 (Mobile)Zaterdag was het de dag van de Streetparade maar eerst genieten van een heerlijk ontbijt op een toffe plek. Iedereen, behalve ik zei de gek, had een American Breakfast. Na afloop weer terug en toen alle tassen volgegooid met drank (zal het aantal niet noemen). Hiermee de tram genomen en stukje gelopen door de mensen (nog niet zo druk) richting het ‘hoofdpodium’. Er waren zeer veel plekken waar DJ’s draaiden en overal waren dus ook mensen. Het hoofdpodium bevond zich op een plein en daar konden toch een aantal duizend mensen staan vermoed ik. Dit was eigenlijk amper te merken want de gehele dag hebben we genoeg ruimte gehad en konden alles doen in alle vrijheid! Mensen kijken, lol hebben, drankje nuttigen, foto’s maken en mensen nat maken met een sproeiertje.

Om maar eens richting de muziek te gaan… Er waren twee nummers die veel werden gedraaid of anders wel in mijn hoofd bleven. Ene kom ik dus totaal niet meer op en de ander is waarschijnlijk  wel de zomerhit van dit jaar hier in Nederland. Daarom doe ik deze ook als Pick Of The Week inclusief mijn verhaal over het heerlijke weekend! Enjoy the music!

Lilly Wood & The Prick and Robin Schulz – Prayer in C

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in