Normaal gesproken zou ik hebben gezegd, ik schrijf een recensie over één CD. Echter, aangezien ik fan ben van Blood Red Shoes ga ik het vrolijk hebben over drie CD’s. Blood Red Shoes is een DUO. Een meisje en een jongen. Een vrouw en een man. Laura-Mary Carter en Steven Ansell. Het is hoe je het wilt zeggen. Zij speelt gitaar, hij drumt. En nee, het is geen rustige, luistermuziek. Het rockt, het scheurt, het knalt.

De drie CD’s zijn: Box Of Secrets, Fire Like This en de meest recente, In Time To Voices.

Op elke CD staan nummers die eruit knallen en eigenlijk zou je ze allemaal ook gewoonweg moeten luisteren.Het geeft steeds een extra lading, extra energie, extra kracht. Steeds bij elk nummer opnieuw. En misschien ben ik niet geheel objectief meer aangezien ik ze gewoon enorm goed vind. Maar daarom wil ik jullie met dit ‘virus’ infecteren en laten genieten van dit super duo!!! Enjoy.

Ook nog even beeld- en geluidmateriaal erbij

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in