Wat? Go Back To The Zoo [TRY-OUT]

Waar? Nieuwe Nor Heerlen

Wanneer? 11 januari 2014

Daar was ie dan!! Het eerste concert van 2014. En dat van niemand minder dan Go Back To The Zoo. Laat ik het zo zeggen, het is geen half werk!
Zelf was ik daarbij helaas ook nog nooit in de Nieuwe Nor geweest. Wel vaak gehad dat er vette acts kwamen, maarja, daar zat het handbal meestal tussen dus geen mogelijkheid om te gaan.. Maar de locatie is tof! Het was even wennen aan de grootte van de zaal maar dit maakt het meteen ook wel intiem en handig. Handig omdat je niet iemand 5 minuten moet zoeken nadat je bier hebt gehaald, handig omdat je uit alle kanten van de zaal goed zicht hebt en handig omdat er snel sfeer is.

Nu over naar hetgeen waarvoor ik ging. MUZIEK. Eerst stond in het voorprogramma The Vagary, een bandje uit Amsterdam dat zich mocht presenteren. Vier jonge gasten die lekkere muziek maken. Mooie opwarmer en je merkte aan het publiek dat hun enthousiasme gewaardeerd werd, dus een goed optreden!
Na een  korte pauze kwamen ze dan. Go Back To The Zoo. Zoals de titel al aangeeft, het was een TRY-OUT, dit wilde zeggen dat ze veel nieuwe liedjes gingen spelen. Persoonlijk was ik uiteraard erg benieuwd hiernaar maar desondanks hoopte ik ook op de ‘oude’ hits. Ik noem het maar ‘oude’ hits want bij deze wil ik meteen al zeggen… De nieuwe nummers die gespeeld werden waren retegoed. Erg sterk, iedereen kon meteen meeklappen/zingen en kwalitatief was het gewoon top. Nieuwe hits in feite! Maar mijn hoop was daarbij geen ijdele hoop. De oudere nummers van de eerste 2 CD’s werden ook gespeeld en iedereen ging goed erin mee. Klappen, zingen, springen en schreeuwen.. Het kon! Daarbij merkte je dat de heren op het podium er zelf ook veel zin in hadden aangezien er veel interactie was tussen hen en het publiek.
Al met al een geslaagde TRY-OUT en snel op een CD uitbrengen die nieuwe nummers!! Voor nu nog even een ‘oude’ hit. Go Back To The Zoo – Beam Me Up

GBTTZ                     GBTTZ

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in