foo (Mobile)Jaaaaaa!! Ze zijn er weer hoor, de Foo Fighters. De band rondom Dave Grohl is terug met hun eerste single van de nieuwe CD.Die nieuwe CD zal op 10 november gaan uitkomen en heet: Sonic Higways. Ik kan al niet wachten!

Nu naar de nieuwe single: Something From Nothing. Toen ik m gisterenavond voor het eerst hoorde dacht ik.. Hmm, laat die eerste anderhalve minuut maar weg.. Daar vond ik alleen maar het gitaarriffje heel erg tof. Maar toen ik m meteen op repeat zette dacht ik: AHA!
Maargoed, na die eerste anderhalve minuut komt dus datgene wat ik gelijk te gek vond. Het wordt wat harder, stevig en Dave Grohl komt op bijna drie minuten met een enorme schreeuw. Dan denk je, daar zijn de Foo Fighters hoor. Het is herkenbaar maar toch ook weer heel anders!
Het nummer duurt bijna vijf minuten maar persoonlijk heb ik dat totaal niet in de gaten. Als je dit de hele dag zou luisteren zou je dag heel snel voorbij zijn, misschien iets voor de maandag??

Om toch even kritisch te zijn, natuurlijk is dit geen Learn To Fly of Pretender. Desondanks ben ik blij met dit nummer en ben ik heel benieuwd naar de volledige CD!

Anyway, heeeeel tof nummer dus luisteren: Foo Fighters – Something From Nothing.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in