Mijn laatste Pick Of The Week!
Omdat het toch een week is van lijstjes, van de TOP 2000 en bij 3FM de Top Serious Request is er weinig plek voor nieuwe muziek. Gelukkig maar want dat zou ik ook volkomen missen waarschijnlijk. Gelukkig hoeft die Pick Of The Week van mij ook niet nieuw te zijn, dat scheelt!
Ik kies deze week voor een nummer van Kyteman om meerdere redenen…

1) Kyteman is een geweldenaar, hij ademt muziek en weet bij altijd de juiste snaar te raken om me kippenvel te bezorgen.

2) Ik heb Kyteman ondertussen al in vele verschillende facetten gezien: moment van doorbreken op Solar, eindshow in de HMH, Pinkpop en allereerste jamsession in Eindhoven. Dat is uiteraard niet alles maar zijn geheel verschillend en allemaal uniek!

3) Het nummer Pitchblack Darkness heb ik al sinds het eerste moment toen de CD ‘The Hermit Sessions’ uitkwam als beltoon. Prachtig begin, geweldige zang van Pax en straks ritme. Elke keer als ik de CD heb opstaan droom ik weg en opeens hoor ik dit nummer en denk ik dat mijn telefoon gaat, heerlijk.

Ik heb een leuke clip gevonden op YouTube, dus laat je verrassen erdoor!
Verder vond ik het leuk om jullie mijn verhaal te vertellen hoe ik dit nummer zo gegroeid is bij mij en waarom ik zo gek ben van Kyteman.
Geniet ervan, ik doe dat ook elke keer. Fijne maandag en alvast een hele goede jaarwisseling.
Kans is nog wel aanwezig dat er nog iets in 2014 online komt. Voor wie dat mist, daarom nu al de groet!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in