Sommige bands groeien langzaam en bouwen rustig op. Sommige bands zijn enorm snel rijzende ster. Onder die laatste categorie valt Orange Skyline.
Orange Skyline is een jong bandje uit Groningen bestaande uit vier jonge gasten die weten wat ze willen. Hun doorbraak was met het nummer Rapture op 3FM. Persoonlijk heb ik het bij Annemiek als eerste gehoord op de radio en sindsdien heb ik ze ook gevolgd.
Toen het bekend werd dat ze mee gingen doen aan de Popronde Nederland had ik de hoop dat ze ook richting het zuiden zouden komen. Dat was ook het geval! Ze stonden in café Dwaas in Sittard. Na dat goede optreden heb ik ook nog een interview gehad met frontman Stefan van der Wielen. Heb je dat nog niet gezien, lezen kan HIER.

Na het avontuur van de Popronde is de ster nog sneller omhoog geschoten.. Ondertussen zijn de Serious Talent op 3FM en mogen ze in hun eigen hometown optreden op het grote Eurosonic/Noorderslag festival. Twee keer zelfs!
Nu door naar hun nieuwe single, I Don’t Mind. Mocht je ze nog niet kennen, hun genre is Indie, Britpop en beetje jaren 60 sound. Het is aanstekelijk en gewoonweg goed! Op zo’n jonge leeftijd ook een eigen sound hebben is sterk.
Ook hun nieuwe single dus, I Don’t Mind is zo’n nummer dat je niet vaak hoeft te horen, het zit zo in je hoofd!
Nogmaals, als zoiets je kenmerk is/wordt, dat weet je dat je snel kán groeien en dat gebeurd nu dus ook met de boys van Orange Skyline. MOOI!

Als je ze ergens kan gaan zien binnenkort, later of in de toekomst… Doen ja! Ik ben er enthousiast over, jullie hopelijk ook!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in