Onmiskenbaar goed

Niet de eerste keer, zeker en vast niet de laatste. The Stone Souls hebben een nieuwe track uitgebracht en die mag er wezen hoor. Laten we dat maar alvast verklappen. Dit duo bestaande uit Lina Kuipers en Theodor Versteegen hebben ons ondertussen al tot tweemaal toe weten te verblijden met een album met hun eigenzinnige muziek. Het kan werkelijk alle kanten op gaan: goede portie rock, soul, roots maar ook americana kan voorbij komen. In ieder geval altijd een avontuur en dat maakt hun zo sterk! Nu is de tijd daar om een nieuwe track te mogen ontvangen. Het is naar het schijnt ook een opmaat naar een heuse korte film wat er wordt gemaakt, samen met hun reisgenoten zal er iets moois worden ontwikkeld.

Je kunt niet anders stellen dat de intro meteen bij de lurven grijpt, het is rauw! Dat komt door de doordringende stem van Theodor maar ook het verdomd fijne gitaarriedeltje wat lekker strak blijft klinken terwijl er wordt gezongen. Ondertussen komt ook de drums meer en meer door, de energie wordt opgepompt en het refrein is iets meeslepender en heeft meer dynamiek. Toch blijf je in die bepaalde flow zitten, het grijpt je zoals gezegd. ‘All I Want’ heeft als onderwerp trauma: in een miljoen stukjes breken, als glas
dat op de grond valt. Overigens is dit de eerste song wat op ‘Splinter’ zal komen, hun Original Soundtrack EP. Of het past bij een film? Hell yess!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in